Patrick Kane (patrick kane, )
Sport

NHL: Kane több mint 600 meccset várt erre a pillanatra

Menyhei Csaba
Menyhei Csaba

sportújságíró. 2016. 01. 16. 08:58

Szárnyal a Chicago, sorozatban a tizedik meccsét nyerte meg a Blackhawks.

Szombat hajnalban újabb mérkőzésekkel folytatódott az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) alapszakasza. Zsinórban a tizedik összecsapását nyerte meg a címvédő Chicago Blackhawks, ezúttal a Toronto Maple Leafs csapatával bántak el Patrick Kane és társai. Apropó Kane. A csapatkapitány egyéni rekordot döntött a mérkőzésen.

A 27 éves hokis a liga alapszakaszában már 623 találkozót játszott, de először sikerült három gólt szereznie. A rájátszásban ez már kétszer is sikerült neki.

Idegenbeli győzelemnek örülhetett a Boston. A Bruins három elveszített mérkőzés után kerekedett a Buffalo Sabres fölé. Hosszabbítás után győzött a Vancouver Canuck és a Tampa Bay Lightning. A Winnipeg Jets egy korai góllal bizonyult jobbnak a Minnesota Wild csapatánál, míg az Anaheim Ducks parádés első harmadban nyújtott játékának köszönheti a Dallas Stars elleni sikert.

Eredmény – NHL, alapszakasz

Toronto Maple Leafs–Chicago Blackhawks 1–4
Buffalo Sabres–Boston Bruins 1–4
Carolina Hurricanes–Vancouver Canucks 2–3 – hosszabbítás után
Tampa Bay Lightning–Pittsburgh Penguins 5–4 – hosszabbítás után
Minnesota Wild–Winnipeg Jets 0–1
Anaheim Ducks–Dallas Stars 4–2

Kommentek

Russell Westbrook (russell westbrook, )NBA: két kosaras is tripla duplát ért el
Serbia's Novak Djokovic plays a backhand return during a practice session ahead of the 2016 Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 16, 2016. AFP PHOTO / PAUL CROCK- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE / AFP / PAUL CROCKDjokovic ezúttal egy pincérrel bohóckodott