Sport

Gyurta Dániel edzésein mégsem Széles Sándor nyomja a stoppert

szeles-sandor(650x433)(1).jpg (széles sándor, )
szeles-sandor(650x433)(1).jpg (széles sándor, )
A mesteredző napi jelenlétére nem tartanak igényt, ezért nem is lesz jelen a hódmezővásárhelyi edzőtáborban.

Gyurta Dániel a hét elején Hódmezővásárhelyre utazott, ahol megkezdte felkészülését a riói olimpiára. A kedden 60. születésnapját ünneplő Széles Sándor meggyógyult és úgy érezte, mellette a helye.

A mesteredző úgy fogalmazott,

“hétfőn benéztem a Komjádiba, kicsit beszélgettem a munkatársaimmal, és elmondtam nekik, hogy a jövő hétfőtől szeretnék újra bekapcsolódni a munkába. Például azzal, hogy edzésterveket írok, és ha szükséges, a tanácsaimmal is ellátom a versenyzőket, meg a kollégákat. Új edzők és versenyzők jöttek hozzánk, talán nekik is segíthetek.”

A blikk.hu úgy tudja, meggyőzték Szélest, hogy egészsége érdekében mégse utazzon Hódmezővásárhelyre. A mesteredző napi munkájára így a most zajló edzőtáborban nem tartanak igényt. Kérdésünkre az Újpesti Torna Egylet elnöke, Őze István megerősítette, Széles valóban nem utazik Hódmezővásárhelyre, de az UTE továbbra is foglalkoztatja.

“A szakmai stáb úgy döntött, hogy Sanyi a betegsége után az edzésterveket megírja ugyan, de a most zajló Hódmezővásárhelyi edzőtáborban nem vesz részt. Ezen idő alatt a Komjádi uszodában felügyeli úszóink munkáját, készíti a szakosztály szakmai terveit.

– fogalmazott az elnök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik