Sport

Viszlát Michelisz Norbi!

Sok mindenről lehetne most írni, és fogok is ígérem, de az első és legfontosabb az, hogy köszönöm az elmúlt 10 évet! Mindenkinek ilyen csapatot kívánnék! – fogalmazott Michelisz Norbert közösségi oldalán, miután hivatalossá vált a régóta tudott hír, hogy a magyar túraautó-pilóta a Honda gyári csapatánál folytatja pályafutását.

Sok mindenről lehetne most írni, és fogok is ígérem, de az első és legfontosabb az, hogy köszönöm az elmúlt 10 évet! Mindenkinek ilyen csapatot kívánnék!

Közzétette: Michelisz Norbert – 2016. január 13.

Zengő Zoltán, a Zengő Motorsport tulajdonosa, Michelisz felfedezője, támogatója, eddigi “főnöke” honlapjukon búcsúzott barátjától, versenyzőjétől.

Igaz a hír, és nem is mondhatom, hogy meglepődtünk. Tíz éve ezért kezdtünk el közösen dolgozni: Michelisz Norbi a Honda gyári alakulatában folytatja, a korábbi világbajnok Robert Huff, és a portugál Tiago Monteiro csapattársaként

– fogalmazott Zengő Zoltán.

A korábban szintén világelső Gabriele Tarquini szerződése lejárt. Óriási megtiszteltetés és a magyar pilóta eddigi eredményeinek elismerése, hogy a Honda neki kínált gyári szerződést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik