Sport

Véletlenül a román himnusz alatt tartottak füttykoncertet a magyarellenes ultrák – videó

Vaskor Máté
Vaskor Máté

újságíró. 2016. 01. 10. 06:07

Korábban a témában:

A Rapid Bukarest focicsapatának körülbelül 300 ultrája jelent meg szombaton a klub női kosarasainak Sepsiszentgyörgy elleni meccsén, amiért a Sepsi SIC publikuma kedden kifütyülte a Kolozsvár játékosait.

Igaz, okuk is volt rá, hisz állítólag szándékosan melegítettek a székely himnusz alatt is –  írja a sport.ro.

A legvérmesebb bukaresti szurkolók tehát bosszúállásra készültek. Csakhogy hiba csúszott a gépezetbe.

A drukkerek a mérkőzés előtti miniceremónián azt hihették, a székely himnusz csendült fel a csarnokban. Végig magyarellenes rigmusokat ordibálták és hangosan fütyültek, holott a román himnusz szólt az arénában.

A sepsiszentgyörgyi csapat játékosai a román zászló felé fordulva hallgattak végig, beleértve az amerikai légiósokat is, akiknek fogalmuk sem volt, mi ütött a közönségbe.

És a történetnek itt még nincs vége.

50-12-es vendég vezetésnél a Rapid szurkolói – állítólag egy korábbi konfliktus miatt – összeverekedtek egymással a lelátón.

Az incidens után 40 ultrát kivezettek a nézőtérről, majd nem sokkal később az összes fociszurkoló elhagyta a létesítményt.

A meccset végül a Sepsiszentgyörgy nyerte 86-31-re.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

06-01-2016,"409 Lionel Baud - Thierry Dezeiraud (FRA) BUGGY FDS Racing / Des",Argentien,Argentina,"Dakar Press Team",DPT,DPT2016,"Getty Images",Jujuy,"Marathon Stage",Rally,rallye,Rallyewerk,"San Sebastian de Jujuy","Specal Stage","Stage 4","stage 4 Jujuy Jujuy 6-1-2016" (Photo by VI Images via Getty Images)Halálos baleset történt a Dakar-ralin
Novak Djokovic of Serbia (L) poses for a photo with his winning trophy next to Rafael Nadal of Spain holding his second place trophy following the final of the Qatar Open tennis tournament on January 9, 2016, in Doha. AFP PHOTO / KARIM JAAFAR / AFP / KARIM JAAFARFöldbe tiporta Nadalt Djokovic