Sport

Idén sem volt hiány vicces jelenetekből a sport világában

Összegyűjtöttünk egy pár rekeszizmot dolgoztató sportvideót a 2015-ös évből.

Bár a Fülöp-szigeteki ugrók nem szereztek érmet a SEA-játékokon, teljesítményükkel mégis felhívták magukra a figyelmet. Nem is lőnénk le a poént nézzék csak mivel:

Maradunk a műugrásánál, de azon belül toronyugrásra és az oroszországi Kazanyra váltunk, ahol a nyáron rendeztek úszó-világbajnokságot. Azt gondolná az ember, hogy aki ide kijut, az már valamit tud, de átértékeltük ezt. Victor Ortega és Juan Guillermo Ríos páros műugró számban indultak ahol felejthetetlen produkciót mutattak be. Míg Ortega szépen végrehajtotta a feladatát Rios elszámolta magát és…:

Sportágat váltunk, mégpedig a labdarúgásra. Az idei év legsikeresebb őrülete az úgynevezett Dizzy Penalty Challlenge, melynek lényege, hogy egy labda vagy valami egyéb tárgy körül tíz fordulat megtétele után kell büntetőt rúgni. Nem árulunk el nagy titkot, ez nem mindig sikerül.

Billiárdkörökben nagy népszerűségnek örvendő John Higgins mutatott be vidám jelenetet Richard Beckham elleni mérkőzésen Szófiában.

Utóbbinak, a negyvenéves skótnak úgy sikerült eltennie a vörös golyót, hogy arra nincsenek is szavak. Nem is találok. Akkora mázlija volt, hogy maga is mosolygott rajta. A jelenet 1:07:35-től látható.

Biztonsági autó mögött is őrült nagy baleset nem lehet – gondolná az ember. Ehhez képest a fiatal szlovén pilóta Martin Kodric a Forma Renault bajnokság aragóni futamán ekkor ütközött óriásit. Mentségére legyen mondva az őrült nagy eső miatt nem sokat láthatott. Curlingben például díjazták volna, hogy egyszerre két ellenfelét is kiütötte. Itt kevésbé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik