Sport

Ifj. Knézy Jenő miért került le újra a képernyőről?

A „kis Knézyt” december 1-jétől újra nem láthatjuk-hallhatjuk a közszolgálati médiában. „Eltűnésének” azonban egészen más oka van, mint a korábbiakban.

A Sportpálya adása Szujótól Vobeczkyig, Hortitól Murányiig, Berkesi Judittól Hajdú B. Istvánig számba veszi, kinek milyen változás állt be az életében. A Fix Tv-n hétfő esténként futó műsorban legközelebb (december 21., 20.30) főszerkesztő-váltásokról, kirúgásokról, csatornaváltásokról esik szó, újra megszólalnak a legismertebb sportriporterek. De téma lesz az is, hogy’ viseli Egri Viktor, hogy nem közvetítheti kedvence, a kézilabda fontos meccseit, illetve hogyan lett ennek a sportágnak is újdonsült szakértője Méhes Gábor.

Milyen Bárdos András élete híradó nélkül, s Sztancsik Tamásé, miután már nem ő a fociválogatott sajtófőnöke?

Szóba kerül a „kis Knézy” is, akit december 1-jétől újra nem láthatunk-hallhatunk a közszolgálati médiában. „Eltűnésének” azonban egészen más oka van, mint a korábbiakban, amikor bírósági ügye lezárásáig kényszerszünetre ítélték az ismert televízióst.

Mindezekről Komlósi Gábor műsorvezető és Boros András szerkesztő készített évvégi összefoglalót a már 90. adásához közelítő Sportpálya-sorozatban.

 

SPORTPÁLYA, hétfő este, 20:30-tól a FIX TV-n

A FIX TV-n (UPC, Digi Kábel, Telekom) minden hétfő este 20:30-tól látható műsorban sportriporterek a vendégek, nosztalgiáznak, régi közvetítésrészleteket elemeznek, időnként pedig jól beszólogatnak egymásnak Komlósi Gábor műsorvezetővel.

A műsor interaktív, a vendégekhez élőben, telefonon (+36-1-445-1349), vagy írásban a csatorna Facebook-oldalán lehet kérdéseket feltenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik