Sport

LeBron James elgázolta a golfbajnok feleségét

A Cleveland 203 centis, 114 kilós óriása egy labdáért ment, amikor megtörtént a baj.

A Cleveland az Oklahomát fogadta és verte 104-100-ra az NBA csütörtöki játéknapján, de a mérkőzés mégsem a két sztár, Lebron James (33 pont) és Kevin Durant (25 pont) párbajáról szólt, sokkal inkább egy sajnálatos balesetről.

Történt, hogy a PGA bajnok Jason Day és felesége az első sorból nézte a mérkőzést, amikor megindult a labdáért a 203 centis óriás. A labdát a pályán tartotta, de telibe találta az asszonyt. Természetesen a játék azonnal megszakadt. Ellie Day nyakát rögzítették és a Quicken Loans Arénából elszállították a MetroHealth Medical Centerbe.

LeBron James azt mondta, hogy miközben a játékmegszakítás alatt segített az egészségügyi személyzet játékmegszakítás alatt beszélt Ellie Day-jel.

“Megszorítottam a kezét, és azt mondta, minden rendben van, csak egy kicsit fáradt vagyok. Rettentően sajnálom a történteket” – fogalmazott a Cleveland játékosa.

europress
Fotó: europress

Azért milyen az élet. Tegnap még arról adtunk hírt, hogy az olyan pillanatok adják a sport lényegét, amelyet LeBron egy értelmi fogyatékos kisfiúnak szerzett az NBA előző fordulójában, ma meg…

NBA, alapszakasz, eredmények:

Los Angeles Lakers-Houston Rockets 87-107
Charlotte Hornets-Toronto Raptors 109-99, hosszabbítás után
Cleveland Cavaliers-Oklahoma City Thunder 104-100

Ajánlott videó

Olvasói sztorik