Sport

Fury: Klicskóék csalók

Tyson Fury mindenfélét mondott Vlagyimir Klicskóra kettejük szombati, düsseldorfi bokszmeccse előtt, ami után az ember azt hihette, hogy ismét csak egy nagyszájú kihívóval van dolgunk. A brit bunyós ugyanakkor a ringben is odatette magát, és ugyan egy felejthető meccsen, de legyőzte a meglepően visszafogott ukrán öklözőt, aki 11 év után szenvedett ismét vereséget. Fury így a WBC világbajnoki címe után megkaparintotta a WBA, a WBO és az IBF nehézsúlyú övét is.

Fury továbbra is nyilatkozatháborút folytat Klicskóék ellen. A Sky Sports hétfői cikke szerint most nemes egyszerűséggel csalónak titulálta az ukránt és táborát. Mint mondta, csak akkor mert inni bármit is, mikor visszaért a hotelszobájába.

Teljesen ki voltam már száradva, de nem mertem semmihez sem nyúlni. Attól féltem, hogy elvisznek majd doppingtesztre, ahol megbukok

– mondta Fury arra utalva, hogy Klicskóék belekeverhettek volna bármit az italába. A brit egyébként már a meccs előtt is megvádolta ezzel-azzal riválisát, nem tetszett neki sem a választott bokszkesztyű, sem a düsseldorfi ring talaja.

Csalók. Kifejezetten jók a csalásban.

Vlagyimir Klicskóék részéről egyelőre még senki sem kommentálta a vádakat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik