Sport

Michael Phelps apuka lesz

A tizennyolcszoros olimpiai bajnok úszó és élettársa Nicole Johnson első gyermeküket várja.

Alig 11 órája osztotta meg az örömhírt Michael Phelps facebook oldalán és máris a nap legfelkapottabb híre lett.“12 hetes, és úgy néz ki, fiú lesz!!!” – tudatta Phelps boldogan. Phelps élettársa Nicole Johnson, az egykori Miss California is megosztotta instagram oldalán a nagy hírt.

We found out eight weeks ago that we were expecting and today we’re over 12 weeks…looks like we’ll be having a boy! #babymp

Szerző: Michael Phelps2015. november 18.

A “celebpár” mindkét tagja harminc éves. 2007-ben jöttek össze, de 2011 végén szakítottak, majd 2014-ben újra fellángolt köztük a szerelem.

Phelps amúgy keményen dolgozik, hogy visszatérjen a világ élére. Nem lesz egyszerű dolga, hiszen szövetsége a második ittas vezetése után hat hónapra felfüggesztette versenyzői jogát. Ettől még edz becsülettel, nyáron a kazanyi világbajnokság – ahol nem állhatott rajthoz – előtt például a világ legjobb idejével üzent ellenfeleinek.

“Úgy érzem, rendben vagyok. A kezeléseknek köszönhetően sokat tanultam magamról, megtudtam, ki is vagyok valójában” – fogalmazott. Ha minden jól megy, ifjabb Phelps még a 2016-os nyári olimpiai játékok előtt meglátja a napvilágot, így együtt +szurkolhat” a mamával az újabb olimpiai bajnoki címekért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik