Sport

Cserekapussal is megállíthatalan a Canadiens

montreal canadiens (montreal canadiens)
montreal canadiens (montreal canadiens)
Öt elveszített mérkőzés után újra nyert az Anaheim.

Magyar idő szerint vasárnap este és hétfő hajnalban újabb mérkőzéseket rendeztek a tengerentúli profi jégkorongliga alapszakaszában (NHL).

Tizenharmadik mérkőzésén már a tizenegyedik győzelmét aratta a Montreal Canadiens. A liga jelenlegi legeredményesebb csapata ezúttal hazai pályán győzte le nagyon simán a Winnipeg Jets gárdáját. A Canadiens már 5-0-ra is vezetett, amikor Chris Thorburn a harmadik harmadban bevette Mike Condon kapuját.

Érdekesség, hogy Condon Correy Price sérülése miatt került a kapuba, ezúttal 18 lövést sikerrel hatástalanított. Az első meccsén két gólt kapott, csapattársai hattal válaszoltak a Calgarynak.

A nyugati főcsoport utolsó helyén álló Anaheim Ducks öt egymás után elveszített mérkőzést követően szerezte meg a második győzelmét az alapszakaszban. A 2007-es bajnok az első húsz perc során megszerzett háromgólos előnyt nem engedte ki a kezéből, így legyőzte a Nashville Predatorst.

A New York Islnders sorozatban a harmadik mérkőzését veszítette el, ezúttal a Buffalo verte meg John Capuano csapatát. A Tampa Bay Lightning és a San Jose Sharks is idegenben győzött 4-3-ra.

Eredmény – NHL, alapszakasz

Montreal Canadiens – Winnipeg Jets 5-1 (2-0, 3-0, 0-1)
Anaheim Ducks – Nashville Predators 4-2 (3-0, 1-2, 0-0)
New York Islanders – Buffalo Sabres 1-2 (0-0, 1-0, 0-2)
Carolina Hurricanes – Tampa Bay Lightning 3-4 (1-0, 0-2, 2-2)
Colorado Avalanche – San Jose Sharks 3-4 (1-1, 1-1, 1-2)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik