Sport

Janics: Úgy érzem, cserben hagytak

A háromszoros olimpiai bajnoknőt váratlanul érte, hogy Homonnai Luca elhagyja őt.

Mint arról korábban a 24.hu is beszámolt, a 16 esztendős sportoló és Janics Natasa útjai szétválnak, miután Homonnai tavasszal az Egyesült Államokba utazik edzőtáborba.

Pedig remekül indult a páros közös karrierje, a milánói világbajnokságon ezüstérmesként értek célba 200 méteren. Janicsot megdöbbentette partnere a bejelentése, és most nagyon csalódott.

Úgy érzem, cserben hagytak. Nekem annyit mondott, hogy mehet tavasszal az Egyesült Államokba, Fazekas-Zur Krisztinával edzőtáborozni, s hogy ez neki kihagyhatatlan lehetőség. Éreztem, hogy nem volt velem teljesen őszinte, mert hiába faggattam, többet nem árult el a döntése hátteréről – nyilatkozott a Blikknek a kajakos.

Hozzátette, benne volt a fejlődés a párosunkban, ezért elutasította korábbi társát, Kovács Katalint, amikor az országos bajnokság után arról beszélgettek, hogy újrakezdenék együtt.

“Kész tervei voltak, de nem akartam magára hagyni Lucát, hiszen anno én karoltam fel Szegeden, amikor még edzője sem volt. Jól dolgozott, fiatalabb önmagam láttam benne” – mondta a bulvárlapnak.

Janics most felkereste Kovácsot, viszont már mindkettejüknek megvan a tervezett felkészülése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik