Sport

Babos párostársa ellen, majd a US Open-bajnokkal az oldalán meccsel

A wimbledoni bajnok horvát Goran Ivanisevic és a Roland Garros-győztes spanyol Sergi Bruguera mérkőzésével kezdődik november 24-én a Tennis Classics elnevezésű budapesti bemutató torna.

A szervezők tájékoztatása szerint a gála a nemzetközi szinten nagy sikert aratott IPTL (International Premier Tennis League) mintájára jelenlegi és korábbi női és férfi éljátékosok részvételével öt tétmérkőzéssel (férfi egyes, női egyes, férfi páros, legenda egyes, vegyes páros) szórakoztatja a Papp László Budapest Sportaréna közönségét.

A két csapatot a 2014-es US Open-bajnok horvát Marin Cilic és az idei wimbledoni elődöntős francia Richard Gasquet vezeti.

Hozzájuk csatlakozik a tavalyi wimbledoni női páros döntőjéig menetelő Babos Tímea és Kristina Mladenovic, valamint a két férfi éljátékos edzője, a “legenda egyes” mérkőzésen pályára lépő Sergi Bruguera és Goran Ivanisevic.

A torna egyik fénypontja az 1985-ös wimbledoni férfi páros döntő újrajátszása lesz, melynek során az ausztrál Pat Cash és John Fitzgerald 30 év után visszavághat a londoni bajnok Taróczy Balázs, Heinz Günthardt magyar-svájci duónak.

A Tennis Classics programja:

16.30 ünnepélyes megnyitó
16.45 Goran Ivanisevic-Sergi Bruguera (legenda egyes)
17.30 Babos Tímea-Kristina Mladenovic (női egyes)
18.15 Taróczy/Günthardt-Cash/Fitzgerald (legendák páros)
19.00 Marin Cilic-Richard Gasquet (férfi egyes)
20.00 Cilic/Babos – Gasquet/Mladenovic (vegyespáros)

A Tennis Classics-ra a belépőjegyek 16 000, 12 000, 9 000, 7000, 5000 és 3000 forintos áron már kaphatók a Ticket Express hálózatában, vagy online a www.tex.hu oldalon. Az eseményre jegyet váltók között a Tennis Classics együttműködő légitársaság-partnere, az Air France jóvoltából a helyszínen 2 db Budapest–Párizs–Budapest repülőjegyet sorsolnak ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik