Sport

Pazar játék után nyert először a Saints

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban a New Orleans Saints a Dallas Cowboyst fogadta az NFL-ben. Drew Brees, a hazaiak irányítója kihagyta csapata legutóbbi mérkőzést, ezúttal azonban már hadra fogható volt és rendesen ki is tett magáért: 41 passzából 33 sikeres volt, összesesen 359 yardot hozott össze.

Nem mellesleg a szezon során először győzelemre vezette a Saintset. Persze nem ment ez olyan könnyen, a rendes játékidő végén még 20-20-ra álltak a csapatok, ám a hosszabbítás második játékában Brees C.J. Spillerhez passzolta a labdát, a két játékos egy 80 yardos touchdownt hozott össze, ami végül győzelmet ért. Ez volt Brees 400. TD-átadása, ő az ötödik a liga történetében, aki elérte ezt a számot.

A győztes TD:

A Green Bay Packers nagyon simán elintézte a San Francisco 49erst (17-3), így továbbra is hibátlan. A Broncos védelme ismét kitett magáért, így a csapatnak az is belefért, hogy Peyton Manning dobott két interceptiont, a denveriek is 4-0-val állnak. Szintén 4-0 a mérlege a Cincinnati Bengalsnek és a Carolina Panthersnek, előbbi a Kansas City Chiefst verte hazai pályán, utóbbi Tampában diadalmaskodott.

A Miami Dolphins és a New York Jets a londoni Wembley Stadionban meccselt, a nézők pedig viszonylag egyoldalú meccset láttak: a Jets már az első negyedben magához ragadta a vezetést és nem is engedte ki a kezéből a győzelmet. Chris Ivory 166 yardot futott – közte egy TD-t –, ez karriercsúcs az esetében.

Eredmények – NFL-alapszakasz

Miami Dolphins – New York Jets 14-27

Atlanta Falcons – Houston Texans 48-21

Buffalo Bills – New York Giants 10-24

Chicago Bears – Oakland Raiders 22-20

Cincinnati Bengals – Kansas City Chiefs 36-21

Indianapolis Colts – Jacksonville Jaguars 16-13 – hosszabbításban

Tampa Bay Buccaneers – Carolina Panthers 23-37

Washington Redskins – Philadelphia Eagles 23-20

San Diego Chargers – Cleveland Browns 30-27

Arizona Cardinals – St. Louis Rams 22-24

Denver Broncos – Minnesota Vikings 23-20

San Francisco 49ers – Green Bay Packers 3-17

New Orleans Saints – Dallas Cowboys 26-20 – hosszabbításban

Ajánlott videó

Olvasói sztorik