Sport

Kivezették az arénából a Veszprém korábbi klasszisát

Horváth Gábort előbb a VIP-szektorból küldték ki, majd közölték vele, nézőként sem lehet jelen a Flensburg elleni BL-meccsen.

Az edzőváltáson átesett veszprémi klub szombaton négy góllal győzte le hazai környezetben a Flensburgot a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában.

A találkozót Horváth Gábor, a Veszprém korábbi játékosa is a helyszínről szerette volna megtekinteni. A 160-szoros, világbajnoki ezüstérmes válogatott kézilabdázót, aki magyarországi pályafutását 14 éves korától egyetlen klubban, a Veszprémben és annak jogelődjeiben töltötte, ugyanakkor a recepciónál megállították, mondván, vezetői utasításra nem engedhetik őt fel a VIP-szektorba.

Horváth közleményében azt állítja, miután értetlenségének adott hangot, Hajnal Csaba sportigazgató közölte vele, Kálomista Gábor társelnök utasítására, ha kell, kényszert alkalmazva is el kell őt távolítani a csarnokból.Horváth, aki nem mellesleg a klub elnökségének 2008-2015 tavasza közt volt a tagja – ekkor mondott le -, nem adta fel és ezt követően egy másik ajtón visszajutott a Veszprém Arénába, de később már a biztonsági szolgálat embereivel vezettették ki.

Mint írja, a történtek azért is különösen fájdalmasak a számára, mert a klubot családjának, vezetőtársait családtagnak tekintette.

Kálomista Gábor az Index megkeresésére úgy fogalmazott, a VIP azoknak van fenntartva, akik támogatják a csapatot, Horváth Gábor pedig nem támogató.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik