Sport

Megszólalt az elhunyt magyar motoros párja

Nagy-György Gabriella a pesthidegkúti otthonukban talált rá eszméletlen szerelmére, de már ő és a mentők sem tudtak rajta segíteni.

Bitter Sándor gyorsasági motorversenyző kedden este saját lakásában vacsorázott, amikor egy falat megakadt a torkán. Akkor épp senki nem volt a közelében, hogy segítsen rajta. Halála óta először nyilatkozott párja, aki már holtan talált rá a sportolóra.

“Nagyon megviselt, ami történt. Kedden későn este értem haza, s ahogy beléptem a nappaliba, rögtön láttam, Sanyi magatehetetlenül fekszik a kanapén” – mesélt a szörnyű estéről a Blikknek Nagy-György Gabriella.

Eszméletlenül feküdt, és nem rea­gált semmire. Próbáltam segíteni, de már nem tudtam. Hívtam a mentő­ket, gyorsan megérkeztek, de ők sem tudták újraéleszteni. Valószínűleg órákkal korábban történhetett a baj. Leírhatatlan, mit éreztem akkor s érzek azóta is.

Az elmúlt napokban rengetegen kezdtek el találgatni, mi okozhatta a tragédiát, de Gabriella most tiszta vizet öntött a pohárba.

“Tudom, hogy sokan pletykálnak, találgatnak és kombinálnak Sanyi halálával kapcsolatban. Már hozzám is eljutott, hogy egyesek azt terjesztik róla, ivott, és ez okozta a bajt. Sőt azt is hallottam már, hogy öngyilkos lett. Ez egyszerűen nem igaz. A párom vacsorázott, aztán evés közben egy falat a torkán akadt, s ettől fulladt meg.”

Fotó: bittersandor.hu
Fotó: bittersandor.hu

Hozzátette, huszonöt évig éltek együtt, s ezalatt már hozzászokott, hogy Sanyi rendszeresen életveszé­lyes versenyeken indult, nemegy­szer szenvedett balesetet, súlyos sérülései, törései voltak.

“Mégsem a száguldás vitte el, hanem egy ilyen fatális eset, hogy a torkán akadt a falat” – mondta a bulvárlapnak könnyeivel küszködve.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik