Sport

Serena akkora nyerőt ütött, hogy lement tőle spárgába

A világelső Serena Williams idén eddig mindent vitt: megnyerte az Australian Opent, a Roland Garrost és Wimbledonban sem talált legyőzőre. Természetesen a US Openen is ő a legnagyobb esélyes a végső sikerre és ő sem titkolja, hogy meg szeretné csinálni a Grand Slamet, azaz mind a négy nagy tornát megnyerni ugyanabban az évben.

A harmadik fordulóban ugyanakkor, ha nem is legyintette meg a kiesés szele, de rendesen megizzadt honfitársa, a szabadkártyás Bethanie Mattek-Sands ellen. Serena rengeteg hibával játszott az első szettben, így nem csoda, hogy elveszítette azt. A másodikban aztán rendezte a sorokat, nagy csatában behúzta a játszmát, majd a harmadikat már 6-0-ra nyerte meg, így készülhet a Madison Keys elleni összecsapásra.

Talán az olyan ütések is kellettek a sikeréhez, amit a harmadik játékrész ötödik játékában mutatott be. Mattek-Sands egy jól helyezett tenyerest küldött le a sarokba, Williams azonban elérte azt és védhetetlenül ütötte el keresztbe úgy, hogy közben egyébként elcsúszott és lement spárgába. Óriási taps volt a jutalma.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik