Sport

Szórják a kínos bakikat az M4-nél

Szombat délután az M4 élőben közvetítette, ahogy a Győri Audi ETO a női kézilabda Szuperkupa-döntőben visszavágott a Ferencvárosnak a bajnoki fináléban elszenvedett vereségért.

A találkozót megelőzően a sportcsatorna Ambros Martínt, a győriek vezetőedzőjét szólaltatta meg, de nevét hibásan tüntették fel a képernyőn. Tévedni emberi dolog, de az MTVA idáig még bocsánatot sem kért a szakembertől.

A történtek nagy felháborodást váltottak ki a győri klubnál. Az ETO hivatalos levélben fordult az MTVA vezérigazgatójához, várva a mielőbbi nyilvános helyesbítést.

A Győri Audi ETO KC levele az MTVA-nak:

“A hét végén került megrendezésre a hazai klubkézilabda legrangosabb eseménye, a Leier Kézilabda Szuperkupa, amelynek Klubunk csarnoka, az Audi Aréna Győr adott otthont. A két mérkőzést: a Győri Audi ETO KC – FTC Rail Cargo Hungaria női, valamint az MVM Veszprém – MOL Pick Szeged férfi összecsapásokat az MTVA csatornái élőben közvetítették.

Sajnálattal kellett tapasztalnunk, hogy a közvetítések során több, Klubunkat érintő kellemetlenség is történt. Ezek közül első sorban a vezetőedzőnket, Ambros Martínt érintő méltatlan eljárás miatt fordulunk Önhöz, akinek nevét a mérkőzés előtti, felvételről készült interjújában tévesen jelentették meg.

Ez a méltánytalan eljárás mind Klubunk, mind a szurkolóink körében felháborodást váltott ki, főleg azért, mert a közvetítés óta eltelt másfél nap során sem értesültünk a televízió hivatalos helyesbítéséről.

A fentiek alapján játékosaink és szurkolóink nevében kérjük az MTVA-t a tévedés mielőbbi nyilvános helyesbítésére.

Tisztelettel és köszönettel

Kelecsényi Ernő
elnök”

Szintén szombaton játszották a Ferencváros-Paks NB I-es bajnokit, ami a zöld-fehérek 2-0-s győzelmével ért véget. Az MTVA itt is méreteset bakizott, Solymosi Péter játékvezető nevét nem sikerült helyesen a képernyőre tűzniük. Mentségükre legyen mondva, itt legalább néhány betűt eltaláltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik