Sport

Klicsko már semmi újat nem tud mutatni

Október 24-ét vélhetően sokan feljegyezték a naptárukba, ekkor vívja ugyanis következő mérkőzését a nehézsúlyú ökölvívás egyeduralkodója, Vlagyimir Klicsko. A 39 éves ukrán bunyós ellenfele a nála 12 esztendővel fiatalabb Tyson Fury lesz, az angol pedig arra készül, hogy letaszítsa trónjáról kihívottját.


Fotó: Europress Fotóügynökség

Fury nem is tétlenkedik, már javában készül a nagy meccsre, edzője és nagybátyja, Peter Fury mondott pár szót erről a Boxing Newsnak:

„Tysont egyáltalán nem tudta megfélemlíteni Klicsko, alig várja már, hogy a kötelek közé lépjen. Az ukránnak profi stábja volt, hamar meg tudtunk egyezni a bunyóról és a felkészülésünk is jó ütemben halad. Nyolc-tíz kesztyűpartnere lesz Tysonnak a meccsig, egytől-egyig különböző bokszolók, hogy mindenre felkészüljünk” – mondta Peter Fury, aki azt is elmondta, mit várnak az ukrántól:

„Klicsko semmi újat nem fog tudni mutatni, amit már ne láttunk volna. Ugyanakkor amit csinál, azt általában nagyon jól csinálja. Lehet változtat kicsit a taktikán, az elejétől kezdve dominál, vagy kivárásra játszik. Ezt igazából nem tudom megtippelni, de nem is az az érdekes, hogy Klicsko mit fog tenni, hanem az, hogy nekünk mire lesz szükségünk a győzelemhez.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik