Sport

Itt a srác, aki a Miami Heat pomponlánya lenne

Keith Wilson (Array)
Keith Wilson (Array)

A csapat szokásos éves cheerleader, magyarul hajrálány, vagy pomponlány választását tartotta. Megjelent Keith Wilson. Igen, ő pasi. Ti beválasztottátok volna?

Több tucat hölgy jelentkezett a háromszoros NBA-bajnok szezon előtti chearleader választására abban a reményben, hogy végül valamelyikőjük elnyeri a hőn áhított helyet a tánc csapatban.
Nos, megjelent több tucat hölgy … és egy nagyon tehetséges srác.

Keith Wilson gyerek kora óta táncol. Már 2012-ben is próbálkozott, de sikertelenül. Azt mondta, amikor a mostani felvételi freestyle fordulójában megszólalt Beyoncé “Run the World (Girls)” száma, akkor tudta, hogy meglehet az álma. A többi táncos hallható sikoltozása mellett úgy rúgja a lábát a magasba, hogy csak na. Wilson, továbbjutott a kiválasztás harmadik fordulójába, de az NBA-ben úgy látszik nincs még akkora tolerancia, hogy egy chearleader csapatba chearboyt is beválasszanak

.Legalábbis Wilson azt nyilatkozta a felvételi után, csak a neme miatt nem vették fel. “Azt gondolom,még nem áll készen a kosárlabda arra, hogy egy srác chearleader legyen. Ha eljön az ideje, hogy újra próbálkozom” – mondta. Mondjuk látva a mozgását, meglehet más probléma is volt a tudásával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik