Sport

Hosszú Katinka elárulta öt titkát

Hosszú Katinka (Array)
Hosszú Katinka (Array)

Katinka agya olyan erős, mint a teste. Soha nem keres kifogásokat. Mottója: "A kemény munka mindig kifizetődik."

Azt követően, hogy hétvégén Hosszú Katinka Bukarestben tarolt, az arenawaterinstinct.com egy vele készített remek fotósorozatot tett közzé. Az öt kép mindegyike alatt egy-egy pályafutásával kapcsolatos hitvallását osztotta meg rajongóival. Sporttól függetlenül érdemes elgondolkodni rajtuk.

 Az Iron Ladyről készül további remek képek itt érhetőek el
Forrás: arenawaterinstinct.com 

Hosszú Katinka öt alapszabálya:

1. szabály: Minden edzés előtt, és még egyszer mielőtt beugranék a vízbe emlékeztetem magam arra, mit kell tennem az edzésprogram során annak érdekében, hogy egy lépéssel előrrébb jussak végső célom felé.

2. szabály: Létezik egy határozott “nincs mentség” politika. Ha már elkezdek egy edzést, tudom, mit kell tennem, és senkitől sem akarom hallani, hogy felmentést keres számomra. Magamtól legkevésbé.

3. szabály: Az egész karrierem azon az elven alapul, hogy nem félek a nehezebb utat megválasztani. 

4. szabály: Soha nem azokat a lehetőségeket találom meg, ahol garantált a siker, viszont látom azokat, ahol kevés az esély, és tudom, bár nem feltétlenül az a legjobb út, néha mégis meg kell próbálni.

5. szabály: A kemény munka mindig megtérül. Nem mindig abban a pillanatban, amikor tervezed, de soha nem megy veszendőbe. Előbb-utóbb meg lesz az eredménye.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik