Sport

12 órát vártak a kötélugrók az RTL tehetségkutatójában

szombathelyi kötélugrók (Array)
szombathelyi kötélugrók (Array)

A szombathelyi csapat otthagyta vasárnap a Hungary's Got Talent válogatóját.

Az RTL Klub szerkesztői velük szerették volna a Hungary’s Got Talent című műsorukat feldobni, így megkeresték Bánhegyi Attilát, a gárda vezetőjét, hogy lenne-e kedvük szerepelni az ősszel induló gigaprodukcióban.

„Elég sikeresek vagyunk, nem feltétlen lett volna erre szükségünk, kicsit ódzkodtam is tőle, de megkérdeztem a gyerekeket, hogy ők mennének-e. Ők szívesen megmutatták volna magukat a tévében, így úgy döntöttem, menjünk” – nyilatkozott Bánhegyi a nyugat.hu-nak.

Az előválogatót sikerrel vették, így vasárnap ismét Budapestre utaztak a második, már kamerák előtti körre. Azt mondták nekik, reggel nyolc órára érkezzenek, bár lehet kicsit várniuk kell majd. Erre viszont nem számítottak.

 Fotó: ugrope.hu

“Reggel beküldtek minket egy emeleti szobába, ahol nem volt se légkondi, se semmi, mindenki elképzelheti, ebben a durva kánikulában ez milyen érzés volt. Azt még hozzátenném, hogy a fellépőket nem engedték ki csak az épület elé négy-öt méterre. Mi, a kísérők mehettünk csak ki a kocsiig” – mondta ingerülten a vezető.

Délután háromkor végre színpadra szólították a csapatot, ám összekeverték őket egy másik indulóval és mehettek vissza a forró szobába. A nyolckor tartott szünetben megkérdezték, meddig kell még várni, tizenkét órája ott vannak. A válasz az volt, még tíz produkció van hátra.

“A szerkesztő azt mondta, nagyon sajnálja hogy így alakult. Mi pedig fogtuk magunkat, elindultunk. Ez a csapat elég sikeres így is, nincs erre a szereplésre feltétlenül szükségünk. Úgy érzem embertelenül bántak velünk, ilyen szervezetlen műsorban nem is akarunk részt venni” – zárta mondandóját Bánhegyi.

Az RTL Klub visszautasítja a csapatvezetők valamennyi állítását:

A Hungary’s Got Talent showműsorunkban a négytagú zsűri előtt több száz versenyző lép fel a válogatások, illetve a forgatások során. A budapesti helyszínt is ugyanúgy érintette a napok óta tartó közel 40 fokos hőség, így mindent megtettünk annak érdekében, hogy a versenyzők ennek ellenére megfelelő körülmények között készülhessenek fel a produkcióikra. Egyrészt valamennyi helyiség, így a színház több száz négyzetméteres közönségforgalmi területe, ahol a fellépők várakozhattak, már alapból klimatizáltak voltak, ezen felül további nagyteljesítményű mobil ipari klímaberendezéseket is béreltünk, természetesen étkezési lehetősége is volt a jelentkezőknek.

Valamennyi versenyzőnek előzetesen jeleztük, hogy a forgatások egész napos elfoglaltságot jelentenek, ezt a csapat is tudta – ez kiderül a nyugat.hu cikkéből, ezt a csapatvezető is elismerte. A forgatások során egyébként percre pontosan be van osztva a teljes stáb és a versenyzők programja, szervezetten dolgozunk, hogy ne legyen fennakadás, a többi produkciónak ne kelljen várnia másra és így ne húzódhassanak el a forgatási napok.

A műsor eddigi felvételein több százan fordultak meg, de ilyen okokra hivatkozva senki nem hagyta ott a forgatásokat, ráadásul tudomásunk szerint a versenyzők problémája jelen esetben inkább az volt, hogy előttük egy másik kötélugró csapat léphetett színpadra. Nagyon sajnáljuk, hogy közel a célhoz nem várták meg, míg sorra kerülhetnek, így nem éltek azzal a lehetőséggel, hogy az ősz várhatóan egyik legnagyobb showműsorában, több millió néző előtt mutathassák meg magukat a szakmai zsűrinek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik