Sport

Elképesztő magyarázattal állt elő a sportolókat elgázoló sofőr

vanessa sahinovic (Array)
vanessa sahinovic (Array)

A három 15 éves osztrák szinkronúszó sérülését okozó vezetőt őrizetbe vették.

Mint arról korábban beszámoltunk, csütörtök kora reggel a sportolói falu járdáján sétáltak a lányok, amikor egy, a hivatalos személyek szállítására szolgáló úgynevezett shuttle-busz elütötte őket. Azóta már videó is előkerült a történtekről.

A legsúlyosabb állapotban Vanessa Sahinovic van, akit mesterséges kómában tartanak hosszú műtéte után, intenzív osztályon fekszik törései és gerincsérülései miatt.

Fotó: Facebook

„A következő napokban több műtét is lesz még, Vanessa állapota stabilizálódott, nincs életveszélyben. A következő héten tudunk a felépülési esélyeiről bővebben nyilatkozni” – idézi az Osztrák Olimpiai Bizottságot a Nemzeti Sport.

Az azeri rendőrség őrizetbe vette a kis híján tragédiát okozó sofőrt, aki azzal rukkolt elő, hogy egészen véletlenül összekeverte a féket és a gázt. Igen, jól olvasták. Egyébként alkohol- és drogtesztje egyaránt negatív lett.

„A lányok érdekében áll, hogy olyan pontosan rekonstruálják a baleset körülményeit, amennyire csak lehet” – nyilatkozott az Osztrák Olimpiai Bizottság elnöke, Karl Stoss.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik