Sport

Szivós Márton kimaradt a bő keretből

szívós márton (Array)
szívós márton (Array)

Benedek Tibor, a magyar férfi-vízilabdaválogatott szövetségi kapitánya kihirdette a világliga döntőjére, valamint a kazanyi világbajnokságra készülő csapatot.

A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) hivatalos honlapjának tudósítása szerint hárman is hiányoznak a margitszigeti Európa-bajnokságon ezüstérmet szerző csapatból: Szivós Márton, Tóth Márton és Decker Ádám.

„Ezzel kapcsolatban arra a folyamatra tudok utalni, ami korábban már elkezdődött, és ez ezen a nyáron folytatódik is. A keretben egyre több fiatal játékos kapja meg a lehetőséget és a bizalmat, a riói olimpia és a jövő csapatának kialakítása jegyében” – mondta Benedek Tibor, aki egy fiatalabb, gyorsabb csapatot szeretne látni a nyáron.

A felkészülés hivatalosan június 1-jén elkezdődik, de az egri és a szolnoki játékosok majd később csatlakoznak a már együtt edzőkhöz.

A magyar válogatott bő kerete

Nagy Viktor, Decker Attila, Lévai Márton – kapusok

Gór-Nagy Miklós, Hosnyánszky Norbert, Angyal Dániel, Jansik Dávid, Vámos Márton, Madaras Norbert, Varga Dániel, Varga Dénes, Erdélyi Balázs, Salamon Ferenc, Manhercz Krisztián, Bátori Bence, Hárai Balázs, Német Toni, Bedő Krisztián – mezőnyjátékosok

Ajánlott videó

Olvasói sztorik