Sport

Nagy László: Mi döntött? A kapusteljesítmény

nagy lászló (Array)
nagy lászló (Array)

A Veszprém csapatkapitány a BL-döntő után nyilatkozott.

Mint arról beszámoltunk, a Veszprém kikapott a Barcelonától a Bajnokok Ligája kölni fináléjában. A találkozót követően a DIGI Sport helyszíni kommentátora kérdezte Nagy Lászlót, a Veszprém csapatkapitányát a döntőről.

“Nyilván soha nem jó vereséggel távozni egy ilyen kupától. Pozitívum, hogy legalább a döntőbe bejutottunk. Egy nagyon erős Barcelonától kaptunk ki. Nem az életünk meccse volt, de jövőre ismét megpróbáljuk elhódítani a trófeát” – mondta, majd arról beszélt, mi volt az, ami eldöntötte a finálét.

“A kapusteljesítmény. Ha megnézzük az elmúlt évek négyes döntőit, mindig volt egy kiemelkedő kapusteljesítmény, ami a győztes csapat malmára hajtotta a vizet.”

Fotó: MTI

Gulyás Péter, a magyar együttes játékosa a drukkereknek üzent.

“Az első akiknek meg kell köszönni, azok a veszprémi szurkolók. Abszolút köszönettel tartozunk mindazoknak, akik akár otthonról is szorítottak értünk. Az első félidőben a Barcelona ereje diktálta a tempót. Megpróbáltunk egyénieskedni, Saric rettenetesen jól védett, ez döntő fontosságal bírt” – vélekedett a jobbszélső.

“Sajnálom, hogy kikaptunk, és nem tudtam hozzátenni a csapat játékához” – beszélt szomorúan Mikler Roland.

Iváncsik Gergő úgy érezte frissebb volt a Barcelona náluk.

“Csalódott vagyok, el kell telnie pár napnak, hogy értékelhessük ezt a döntős szereplést. A második félidőben picit az a spanyolokra tudtunk jönni, de fontos helyzeteket hagytunk ki” – vélekedett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik