Sport

Cristiano Ronaldo sportnagykövet lett

Cristiano Ronaldo a PokerStarsnál (Array)
Cristiano Ronaldo a PokerStarsnál (Array)

A Real Madrid portugál sztárja, Cristiano Ronaldo újabb reklámszerződést kötött, ezúttal a PokerStars pókertermével, amelynél sportnagyköveti teendőket fog ellátni.

Két héttel azután, hogy Neymar leigazolt a PokerStarshoz, ezúttal újabb nagyágyút szerzett meg a pókerterem, mégpedig Cristiano Ronaldót, aki Neymarhoz hasonlóan sportnagyköveti teendőket fog ellátni – írja a Poker.hu.

Nagyon okosan és elképesztő hatékonysággal építi a brandjét a PokerStars, az eddig kizárólag online pókerteremként működő vállalat már kaszinófronton is szolgáltat játékot, hamarosan pedig a sportfogadást is bevezetik, amelyet tudatosan vezetnek be, többek közt olyan sztárjátékosok igazolásával, mint Neymar, vagy mint pár napja Ronaldo.


Fotó: pokerstarsblog.com

Olyan sportolókat keresnek, akik a világ legnagyobb sztárjai, és nem mellesleg szeretik a pókert, és hitelesen el is tudják adni a játékot. Két éve kezdődött a terem előrenyomulása ezen a fronton, nem mást szereztek meg sportnagykövetnek, mint a visszavonult kétszeres világbajnok brazil Ronaldót, majd őt követte a spanyol Rafa Nadal és a holland olimpiai bajnok gyeplabdás, Fatima Moreira de Melo.

Melléjük „igazolt” most Cristiano Ronaldo, aki minden bizonnyal nem csak a zöld gyepen, de a zöld posztón is mindent megtesz, hogy aktuális csapatát a lehető legjobban segítse. Ebben bízik a PokerStars is, a háromszoros aranylabdás portugál a közösségi médiában közel 140 millió követővel rendelkezik, és ez a hatalmas szurkolói bázis jó célpontnak bizonyult a pókerterem számára is, hogy új regisztrálókat, kezdő pókereseket vegyen rá a játékra.

Ronaldo PokerStars rendezte élő versenyeken és az online asztaloknál is fel fog majd tűnni szabadidejében, aki pedig szeretne vele találkozni, az a „C.Ronaldo” nicket keresse a lobbiban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik