Sport

Nagy Laci könnyet csalt a szurkolók szemébe

nagy lászló (Array)
nagy lászló (Array)

A Veszprém és a magyar válogatott átlövője akkora ember, akkora barát, hogy arra nem találunk szavakat!

Nagy Laci az év sportembere, övé az év Fair Play-jelenete, az év Frair Play-díja, vagy amit akartok. Nem ragozzuk, inkább leírjuk mit tett. A Veszprém kedden is legyőzte a Szegedet, így 2-0-ás összesítéssel megnyerte a kézilabda bajnoki döntőt. A kiélezett párharc előtti hír volt, hogy a szegedieket 16 éve erősítő Vadkerti Attilára nem játékosként számít tovább klubja, inkább sportvezetőként foglalkoztatnák.

 Vadkerti a meccs előtt elbúcsúztatták, de az igazi, a váratlan öröm a találkozó végén érte
Forrsá: delmagyar.hu 

Lényegében így a kedd esti lett Vadkerti búcsúmeccse. A találkozó előtt el is búcsúztatták annak rendje és módja szerint. A szegediek szélsője többször szerepelt együtt a válogatottban Nagy Lacival, a klubacsapataikban ellenfelek, de tisztelik egymás, baráti viszonyt ápolnak. Arra azonban senki sem gondolt, hogy ennyire.

Történt, hogy a kedd esti finálé végén, 31-28-as Veszprém vezetésnél, már a vendégek biztos győzelmének tudatában épp Nagy szól az ellenfél szélsőjének, hogy ha kérheti cseréljen már a kispadon ülő Vadkertivel.

 

Nagyjából tizenöt másodperc volt ekkor hátra. Nagy tekintetével saját csapattársait is eligazította, így Vadkerti zavartalanul lőhette csapata 29., saját első gólját a bajnoki döntő második meccsén. Ez volt pályafutása utolsó gólja, így búcsúzott méltó módon a szegedi közönségtől. Nagy Laci előtt mi is kalapot emelünk.

Vadkerti Attilát nagyobb megtiszteltetés nem is érhette volna, mint, hogy pályafutása végén, a közönség ovációja mellett góllal búcsúzzon
Forrás: delmagyar.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik