Sport

A Microsoft igazgatója “elvesztette az eszét”

Steve Ballmer (steve ballmer, )
Steve Ballmer (steve ballmer, )

Láttad már Steve Ballmert vörös fejjel, nyakán kidagadt erekkel, szájában két kisujjával izomból fütyülni?

Steve Ballmer, a Microsoft igazgatója két milliárd dollárért vette meg tavaly augusztusban a Los Angeles Clipperst. Ha viccesen akarnánk megközelíteni a kérdést azt mondanánk, nyilván szeret meccsre járni és így nem kell többet a jegyért fizetnie. Se otthon, se idegenben, mert ugye a tulajdonosoknak jár a VIP-szolgáltatás mindenhol…

A főnök csütörtök este a San Antonio-i AT&T Centerben is ott volt és láthatóan eléggé átélte a nyugati főcsoport-negyeddöntő hatodik mérkőzésének minden pillanatát. Végül kiszurkolta, vagy a találkozó vége felé inkább “eszét vesztve” kifütyülte az egyenlítést.

Néhány perccel később, amikor a Spurs felzárkózott, már agyvérzés közeli állapotot mutat a kép.
Vannak itt izgalmak kérem!

 

A nap másik meccse előtt alaposan bemézezte a madzagot a Bulls azzal, hogy miután simán 3-0-re elhúzott a Keleti főcsoport-negyeddöntőben két játékot is átengedett a Bucksnak. Nem is csodáljuk, hogy Milwaukeeban csütörtök este rendkívül optimista közönség várta a hatodik találkozót és a hazaiak rohamait – nyilván az egalizálásban bíztak.

No, hát az nem jött össze. Úgy elverte a Chicago a Milwaukeet, mint szódás a lovát: a Bulls 54 ponttal, 120–66-ra söpört a BMO Harris Bradley Centerben. Az amerikai sportokban a statisztika mindenek felett áll, így a találkozó lefújása után nagyjából egy perccel már ki is dobták a gépek, hogy ennél nagyobb különbségű sikert legutóbb 59 évvel ezelőtt a Minnesota aratott. Ők 1956-ban 133–75-re, azaz 58 pont különbséggel verték a St. Louist. Sikerével a Chicago már a Cleveland elleni elődöntőre készülhet.

NBA, rájátszás, főcsoport negyeddöntők, eredmények:

KELETI FŐCSOPORT
Milwaukee Bucks–Chicago Bulls 66–120
Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc végeredménye: 4–2 a Chicago javára

NYUGATI FŐCSOPORT
San Antonio Spurs–Los Angeles Clippers 96–102
Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása: 3–3

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik