Sport

Mi az a Rádiós Korrektúra Díj?

Szabó Szilárd (szabó szilárd)
Szabó Szilárd (szabó szilárd)

Lényegében a hangok versenye. Ezt nyerte meg Szabó Szilárd.

A verseny célja a minőségi rádiózás népszerűsítése és elismertetése minél szélesebb körben. A Rádió Korrektúra Díjat, egy gála keretében Budapesten. Általában év végén egy gála keretében adják át. Szabó Szilárd 2012-es olimpiáról a Magyar Rádió munkatársaként tudósított. Abban az évben az ötkarikás játékokon nyújtott teljesítményéért megkapta a „Rádiós Korrektúra” különdíjat.

Tolmácsolt már az argentin labdarúgó-válogatottnak és a Real Madridnak is, az együttesek budapesti fellépésének alkalmával. Pályafutása alatt számtalan sztárinterjút készített. Usain Bolt, Oscar Pistorius, Garri Kaszparov, Fabio Capello, Andre Agassi, csak néhány név a sokból. Korábban a Pont FM 88.1-nél, majd a Klubrádiónál dolgozott, manapság a Kossuth Rádió Sportvilág című műsorának szerkesztő-műsorvezetője és mint egykori diák, Komlósi Gábor vendége lesz, a Fix tévé hétfő esti Sportpálya című adásának.

SPORTPÁLYA, hétfő esténként 20:30-tól a FIX TV-n

FIX TV-n (UPC, Digi Kábel) minden hétfő este 20:30-tól látható műsorban sportriporterek a vendégek, nosztalgiáznak, régi közvetítésrészleteket elemeznek, időnként pedig jól beszólogatnak egymásnak Komlósi Gábor műsorvezetővel.

A műsor interaktív, a vendégekhez élőben, telefonon (+36-1-445-1349), vagy írásban a csatorna Facebook-oldalán lehet kérdéseket feltenni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik