Sport

Jó hír: Kovács Kati kibékült edzőjével

Kovács Kati (Kovács Kati)
Kovács Kati (Kovács Kati)

A háromszoros olimpiai bajnoknak és egykori edzőjének, Fábiánné Rozsnyói Katalinnak Abu-Dzabiig kellett utaznia, hogy újra beszéljenek egymással.

Tavaly június ban szülte meg kislányát, Lucát a háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, Kovács Katalin. Kilenc hónappal később már Abu-Dzabiban edzőtáborozott, ahol kimondottan jól érezte magát – számolt be a molcsapat.hu.

“Bízom benne, hogy hamarosan utolérem magam. Egyre jobb kondiba kerülök, és már jobban bírom az edzéseket. Optimista vagyok, és remélem, hogy akkor, amikor kell, nagyon jó formában leszek” – mondta a 31-szeres világbajnok kajakozó.

Fotó: MTI

Hosszú idő után itt beszélgetett a 31-szeres világbajnok először Fábiánné Rozsnyói Katalinnal is. Az edző és egykori tanítványa kívülről harmonikusnak tűnő munkakapcsolata a 2008-as olimpia előtt elég nagy durranással tört ketté. Olyan mértékű szakmai és emberi vitáik adódtak, hogy az elmúlt években nem is beszéltek egymással.

“Bíztam benne, hogy előbb-utóbb rendeződni fog a kapcsolatunk. Örültem, hogy váltottunk néhány mondatot” – vélekedett kapcsolatuk pozitív fordulatáról Kovács Katalin. A legeredményesebb magyar kajakos ezekben a hetekben Dunavarsányban, majd Szolnokon folytatja a felkészülést és reméli, hogy a válogatókra már igazán jó formában lesz. 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik