Sport

Bryant karriercsúcsa sem volt elég a győzelemhez

kobe bryant, lebron james (kobe bryant, lebron james)
kobe bryant, lebron james (kobe bryant, lebron james)

A Cleveland Cavaliers 109-102-re győzött a Los Angeles Lakers otthonában az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján, ezzel sorozatban hat vereséget követően nyert újra.

LeBron James, a vendégek klasszisa 36 ponttal járult hozzá csapata sikeréhez. Kobe Bryant, a Lakers veterán sztárjátékosa 19 pontja mellett karriercsúcsot jelentő 17 gólpasszt osztott ki társainak. E tekintetben korábbi legjobbját még a Michael Jordan vezetette Washington Wizards ellen nyújtotta, 2002. december 2-án 15 gólpasszt adott.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A londoni O2 Arénában, a Milwaukee Bucks ellen sem szakadt meg a New York Knicks nyeretlenségi sorozata: Derek Fisher együttese egymást követő 16. mérkőzését is elveszítette, ami újabb negatív klubcsúcs.
   
A Houston Rockets James Harden remeklésének köszönhetően diadalmaskodott magabiztosan az Oklahoma City Thunder felett. A liga legjobb pontátlagával rendelkező játékos közel volt ahhoz, hogy tripla-duplával (három statisztika mutatóban is kétszámjegyű teljesítmény) zárja az összecsapást, 31 pontja mellett 10 gólpasszt osztott ki és 9 lepattanót szedett le. 

Eredmények – NBA, alapszakasz

Los Angeles Lakers-Cleveland Cavaliers 102-109
Milwaukee Bucks-New York Knicks 95-79  
Houston Rockets-Oklahoma City Thunder 112-101

Ajánlott videó

Olvasói sztorik