Sport

No James, no party

Monta Ellis (monta ellis,)
Monta Ellis (monta ellis,)

Hat találkozót rendeztek az NBA aktuális játéknapján. A Cleveland hazai pályán kapott ki simán, míg a Los Angeles Lakers Kobe Bryant kosarával nyert. A Detroit zsinórban ötödik meccsét húzta be.

Nem várta jó előjelekkel a Dallas elleni találkozót a Cleveland Cavaliers kosárlabdacsapata, hiszen LeBron James nélkül egy győzelmet és három vereséget tudtak eddig felmutatni. A hazaiaknál hiába jutott 30 egységig Kevin Love, senki nem tudott fellépni mellé, így a csapatszinten is jól teljesítő Dallas (hat játékosuk is kétszámjegyű pontot ért el) simán, 109-90-ra nyert idegenben. Legnagyobb sztárja nélkül már csak 1-4-es mutatót tud felmutatni a clevelandi együttes.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Kobe Bryant ezúttal nem tüzelt annyiszor, mint megszokhattuk tőle, ám a legfontosabb dobását értékesítette. 87-86-os Indiana vezetésnél egy közeli horogdobás után volt eredményes, amire már nem érkezett válasz, így a Los Angeles Lakers sikerrel vette a hajnali akadályt.

Újabb győzelmet aratott a Detroit Pistons együttese, ezúttal a Sacramento Kings volt a szenvedő fél. A hazaiaknál Brandon Jennings 35 pontig jutott el, míg a vendégek részéről a dupla-duplázó DeMarcus Cousinst lehet kiemelni. Mióta kitette a csapatából a Detroit az egyik legnagyobb sztárját, Josh Smith-t, azóta öt győzelmet és nulla vereséget tud felmutatni az autógyári együttes, ráadásul minden találkozójukat kétszámjegyű ponttal abszolváltak.

Eredmények – NBA, alapszakasz

Cleveland Cavaliers – Dallas Mavericks 90-109
Detroit Pistons – Sacramento Kings 114-95
MIami Heat – Brooklyn Nets 88-84
New York Knicks – Milwaukee Bucks 82-95
Phoenix Suns – Toronto Raptors 125-109
Los Angeles Lakers – Indiana Pacers 88-87 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik