Sport

Futnak és lezárnak Budapesten, kaotikus a közlekedés

Már jó előre jelezték az illetékes szervek, hogy autóval nem érdemes október 11-én a fővárosban közlekedni, akik így tettek, bizonyára kötélidegekkel bírnak.

Nemcsak emberek futnak a fővárosban, hanem futnak beruházások és felújítások is. Ezek így együtt nagy felfordulást, de leginkább óriási dugókat okozhatnak.

A maratonról tudjuk, 42 kilométer, ez nem kis táv, hely kell hozzá. 

Íme, a Budapest Maraton útvonala:

Ez azt jelenti, hogy szombaton lezárták az Árpád- és a Szabadság-hidat a közösségi közlekedés elől, nem jártak a villamosok. Metrók, villamosok és buszok menetrendje változott időszakosan.

A BKK weboldalán meg lehet nézni, hol voltak, vannak és lesznek szombaton forgalomkorlátozások.

Sok helyen. 

(Mi csak annyit teszünk hozzá: bárcsak mindig sportesemény és aktívan sportolók miatt zárnák le a fél várost, le a kalappal a több mint 21 ezer résztvevő előtt!)

Más 1.: Szombaton és vasárnap rendezik a VI. kerületben a Terézvárosi Búcsút az Eötvös utcában és a Szófia utcában. A rendezvény miatt vasárnap éjfélig nem lehet behajtani a Szófia utca Eötvös utca és Teréz körút, valamint az Eötvös utca Szófia utca és Andrássy út közötti szakaszára. A rendezvény idején az érintett útszakaszokon parkolásra sincs lehetőség.

Más 2: A Duna alacsony vízállása miatt nem közlekednek a BKK budapesti hajójáratai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik