Sport

Knezevic bocsánatot kért Görbicztől

Milena Knezevic (milena knezevic, )
Milena Knezevic (milena knezevic, )

A magáról megfeledkező montenegrói játékos nyílt levelet intézett a címvédő Győr kézilabdázójához.

Amint arról írtunk, vasárnap a címvédő Győri Audi ETO idegenben játszott döntetlent (26-26) a montenegrói Buducsnoszt Podgorica otthonában. A mérkőzés nem az eredmény miatt marad emlékezetes, hanem Milena Knezevic, a hazaiak játékosának sportszerűtlen tette miatt.

A montenegrói válogatott kézilabdázó a találkozó hajrájában, az utolsó támadásnál nemes egyszerűséggel belefejelt a győri Görbicz Anita arcába, majd némi színéskedéssel próbálta meg palástolni tettét. A játékvezetők nem vették észre az esetet, így nem került be a találkozó hivatalos jegyzőkönyvébe, ám a televíziós felvételeken jól látszik, mi történt, így az ETO fel is jelentette az európai szövetségnél (EHF) Knezevicet.


Forrás: Digi Sport

Milena Knezevic a jelek szerint megbánta tettét, ugyanis hétfőn a saját Facebook-oldalán tett közzé egy nyílt levelet, melyben bocsánatot kér Görbicztől:

„Drága Anita, megragadom az alkalmat, hogy bocsánatot kérjek tőled, a klubodtól, amelyet tisztelek és szeretek, továbbá a nagyközönségtől azért a sportszerűtlenségért, amit tegnap elkövettem. Nemcsak nekem fáj, amit elkövettem, hanem nagyon sok olyan embernek, akit mélységesen tisztelek, köztük neked. Tudom, nincs mentségem, mégis arra kérlek, hogy fogadd el őszinte bocsánatkérésemet, mint bűntudatom bizonyítékát. Az ilyen viselkedés egyáltalán nem jellemző rám, és mindent meg fogok tenni, ami az erőmből telik, hogy elfeledtessem, és hogy ne erről emlékezzen majd rám az utókor. Tudom, hogy ez nagyon sok erőfeszítést igényel majd, de állok elébe, ahogyan eddig is minden kihívás elé. Remélem, megerősödve kerülök ki ebből az ügyből, és meg tudom mutatni mindenkinek, hogy Milena Knezsevics igenis tiszteli a fair playt, és él-hal ezért a gyönyörű sportágért”idézik a montenegrói lapok Knezevic levelét.

A két csapat már biztos résztvevője a BL májusi budapesti négyes döntőjének. Ha a Győr vasárnap nyer a vendég norvég Larvik ellen, csoportgyőztesként játszik majd elődöntőt a másik kvartett második helyezettjével.

Videó – A fejelés:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik