Sport

Asztalitenisz: szegedi ezüstérmes párosban

A Floratom Szeged AC Probart asztaliteniszezője, Vitsek Iván a 97. Felnőtt Országos Bajnokságon kiváló eredménnyel szerepelt.

Vitsek Iván a Békési TE színeiben versenyző Pagonyi Róberttel állhatott fel a dobogó második fokára. A döntőben kiélezett mérkőzésen az esélyesebb Lindner, Gerold egység diadalmaskodott. Érdekesség, hogy az első négy helyen kiemelt duó közül egyik sem jutott az elődöntőbe.

Vistek Iván ezzel hosszú idő után nyert Szeged asztalitenisz sportjának érmet férfi felnőtt versenyszámban bajnokságban.

Jakab János és Madarász Dóra nyerte egyesben a 97. asztalitenisz országos bajnokságot, amelynek Celldömölk adott otthont. Madarász duplázott, mert Pergel Szandrával párosban is győzött, míg a férfiak hasonló számában Lindner Ádám és Gerold Gábor megvédte címét.

Az ob győztesei és a helyezettjei pénzdíjazásban részesültek, egyesben 60 ezret, párosban fejenként 20 ezer forintot ért a bajnoki cím. A házigazda celldömölki klub 2006-ban tragikus hirtelenséggel elhunyt egykori versenyzője, Mercz Gábor emlékének ajánlotta az ob-t.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik