Sport

Vajda Attila átalakította idei edzésrendszerét

Vajda-Attila(4)(960x640).jpg (vajda attila, )
Vajda-Attila(4)(960x640).jpg (vajda attila, )

Vajda Attila számára ez a hét kisebb kikapcsolódást hozott a januári alapozásba. Természetesen az olimpiai bajnok kajakos számára ez a kikapcsolódás is sportos, hiszen az Ausztriában, Murauban snowboardozik.

A szegedi klasszis már január 2-án elkezdte a felkészülést az idei évre, melynek fő versenyei a bradenburgi Európa-bajnokság és a moszkvai világbajnokság lesz. Emellett azonban a szeptemberi maratoni vb-n is szeretne „nagyot alkotni”. – írja a szeged.hu.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy azokat a részeket, amik „konstansnak” számítanak, meghagyta a felkészülésre. Ahogy ő mondta, kicsit nagyobb a vállalás annál, amit eddig csinált, hiszen gyakorlatilag egyedül dolgozik, és amolyan kardió kondicionálást csinál.

Attila egyébként az ünnepek alatt sem állt le teljesen a sporttal, hiszen részt vett többek között a szokásos szegedi Óévbúcsúztató futáson. Rajta kívül is többen képviselték az EDF DÉMÁSZ Szegedi Vízisport Egyesületet, hiszen indult többek között Petrovics Máté és Fürdök Gábor is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik