Sport

Gazdikra váró állatokkal fotózták a Pick Szeged játékosait

A tavalyi, vízilabdásokkal készített naptár sikere után egyértelmű volt, hogy idén is folytatják a jótékonykodást a Tappancs Állatvédő Alapítvány munkatársai.

Az alapítvány tavaly az A-Híd Szegeddel működött együtt a befogadásra váró állatok fotózásában, most pedig a Pick bólintott rá első szóra a felkérésükre. A helyszín a Szeged-Rókus vasútállomás egyik elhagyott épülete volt, ezzel is érzékeltetve, hogy milyen elhagyott lehet egy gazdátlan állat.

Jó hír, hogy bár a naptár csak nemrég került az utcára, a benne található állatok közül már több új otthonra lelt. Tavaly Decker Ádám, az A-Híd azóta világbajnoki címet is nyert játékosa is örökbe fogadott egy kutyát.

A naptárhoz hozzá lehet jutni a szegedi karácsonyi vásárban, valamint lesz egy stand a Győr elleni bajnokin, közvetlenül a küzdőtér mellett, sőt megrendelhető az alapítvány honlapján is. Mivel a fotós, Buknicz Tímea, valamint a Pick sem kért ellenszolgáltatást a fotózásért, az eladásokból származó teljes bevételt a Tappancs Állatvédő Alapítvány kapja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik