Sport

Hansen tiszteletbeli írként nyerte meg a brit versenyt

Gus Hansen először az Egyesült Királyságot képviselte az UKIPT heads-up bajnokságán, végül Írországnak nyerte meg a versenyt.

Július 29-én rajtolt el a Full Tilt Poker által támogatott United Kingdom and Ireland Poker Tour (UKIPT) Heads-up Championship versenye, melynek keretében az Egyesült Királyság és Írország játékosai mérték össze tudásukat kétfős párbajokban – írja a Poker.hu.

A versenyen dán létére a Full Tilt Poker profi Gus Hansen is elindult, aki az első napon az Egyesült Királyság színeiben versenyzett.

Az eseményen 16-16 játékos képviselte a csapatokat, és nagy meglepetésre az Egyesült Királyság csapata már az 1. napon bebiztosította a győzelmet, ugyanis minden ír játékos elvesztette a heads-upját.

A szervezők ezen akartak változtatni, mikor Gus Hansent a 2. napon az ír csapatba tették át. A döntés nem változtatott Hansen hozzáállásán, aki magabiztosan nyerte a további heads-upokat, míg végül a bajnoki címet is megszerezte magának és Írországnak. Sikere mellé 16,151 eurót is kapott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik