Sport

Szlovák center igazolt az A-Hídhoz

Az A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapata 1 éves szerződést kötött a szlovák válogatott centerrel, Lukas Semannal. A 25 éves pólós az előző idényben az egri együttesben szerepelt.

Újabb válogatott játékossal kötött szerződést a kétszeres magyarkupa-győztes A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapata. A szlovák Lukas Semant szerződtette a klub, a hírről Juhász György technikai igazgató számolt be.

– A 25 éves center 2011 óta erősítette a ZF-Eger csapatát, a 203 centiméter magas, 125 kilogramm súlyú játékossal egy éves szerződést kötöttünk. Kassán kezdett el játszani, ezután Pécsett, Sibenikben és Dubrovnikban szerepelt. Az elmúlt szezonban 33 bajnoki meccsen 27 gólt szerzett, a BL-ben négyszer volt eredményes. Még egy játékossal tárgyalásban állunk, bízunk benne, hogy vele is hamarosan sikerül megállapodnunk – nyilatkozta Juhász György.

Az A-Híd Szeged VE a magyar válogatott Nagy Viktorral, Tóth Mártonnal, Jansik Szilárddal és Sánta Dániellel erősítette meg a sorait. Távozott Baksa László, Somogyi Balázs, Török Béla, Aaron Younger és Joseph Kayes, illetve befejezte pályafutását Varga Péter. A csapat augusztus 5-én kezdi meg a felkészülést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik