Sport

Nagy Viktor az A-Híd Szeged VE játékosa

Az A-Híd Szeged VE vízilabda csapatához érkezik a válogatott kapus Nagy Viktor, távozik viszont Baksa, Younger, Somogyi, Török, illetve visszavonul Varga Péter.

Kedden, a közelmúltban átadott Art Hotelben tartotta idényzáró sajtótájékoztatóját az A-Híd Szeged VE vízilabdacsapata. A tréner Vincze Balázs meghosszabbította a szerződését, érkezik a válogatott kapus Nagy Viktor, távozik viszont Baksa, Younger, Somogyi, Török, illetve visszavonul Varga Péter.

Nagy Viktor, Molnár Tamás, Szivós Márton, Kiss Csaba, Decker Ádám, Juhász Zsolt, Aljosa Kunac, Joseph Kayes, Molnár Dávid. Ez jelenleg az A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapatának kerete eddig a 2013-2014-es szezonra.

Az elkövetkező hetekben kialakul a teljes keret, fiatal játékosok és rutinosok is a képbe kerültek a kétszeres MK-győztesnél, javában zajlanak velük az egyeztetések.

Augusztus elején kezdi a felkészülést a csapat, a keret tagjai június 1-jétől szabadságon lesznek. Többen ismét Máltán játszanak majd, illetve több válogatott (felnőtt, junior és Universiade) játékos a nemzeti csapattal készül a nyári eseményekre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik