Sport

Álomdöntő alakult ki Monte Carlóban

Daniel Negreanu, Jake Cody, Johnny Lodden, Jason Mercier és Steve O’Dwyer is bejutott az EPT Grand Final nyolcfős döntő asztalára.

Fantasztikus névsor várta az European Poker Tour Grand Final főversenyének utolsó előtti játéknapját, melyen kialakult a finálé, ami a várakozásoknak megfelelően minden idők legerősebb EPT döntő asztalát eredményezte – írja a Poker.hu.

A nyolcfős fináléért játszottak az EPT Grand Final ötödik játéknapján, ahol már csak 16 zsugás reménykedhetett a döntőbe jutásért. A semleges szurkolóknak bizonyára elégedetten csattinthattak, miután Andrew Lichtenberger, Victor Ramdin, John Juanda és a kilencedik helyen búcsúzó Freddy Deeb kiesése után kialakult a legjobb nyolc személye.

Az élen a három és félmillió dollár bevétellel rendelkező ír Steve O’Dwyer kezdhet majd, őt követi a kanadai Andrew Pantling, aki az egyetlen nem hivatásos profiként igazi örömjátékot mutatott, így mindendképpen kiérdemelt helye van a döntőben.

Aztán ott lehet négy PokerStars Team pro is, köztük a világ legismertebb zsugásával, a kanadai Daniel Negreanuval, teljessé a képet az amerikai Jason Mercier, a brit Jake Cody és a norvég Johnny Lodden teszi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik