Sport

A Pick Szeged új szerzeményei: Parrondo és Mindegia

Garcia Parrondo (Garcia Parrondo)
Garcia Parrondo (Garcia Parrondo)

A világbajnok és BL-győztes jobbszélső, Garcia Parrondo és a több európai élklub által is csábított irányító, Niko Mindegia egyaránt 3 évre szerződött a  kétszeres magyar bajnokhoz.

Az 51 éves klub történetének első spanyol játékosaival kötött szerződést a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A jobbszélső Garcia Parrondo és az irányító Niko Mindegia hivatalosan is aláírta a szerződését. A Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója, Mezei Richárd örömmel jelentette be a két játékos szerződtetését.

Eddig szerződéshosszabbításról tudtunk beszámolni, illetve arról, hogy az új idényben Juan Carlos Pastor révén új mestere lesz a csapatunknak, most viszont két új játékos érkezéséről tudunk hírt adni. Parrondót nem kell bemutatni a kézilabda szerelmeseinek, remek játékos, sok-sok sikert ért el a spanyol válogatottal, illetve klubszinten is. Nem mellékes, hogy Pastor edző keze alatt is dolgozott, így jól ismeri a hispán szakembert. Elizga Niko Mindegiát mindenki a jövő nagy ígéretének tartja, komoly kérői voltak, mégis minket választott. A Pick Szeged neve Európában jól cseng, a stabilitás, a klub törekvései pedig vonzók a külföldi játékosok számára. Pastor mesterrel közösen döntöttünk arról, hogy szerződtessük a két játékost.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik