Sport

Janics az indulatok miatt kihagyhatja a szegedi világkupát

Lehiggadt, s mai ésszel már nem vágna bele az országváltásba Janics Natasa, aki a tervezettnél hamarabb érkezhet Magyarországra - írja a stop.hu.

Mostani edzőtáborát két hete már maga fizeti, a szerbekkel szent a béke; Győrben végleg letelepszik, férje benne lesz az edzői stábban, fizetése azonos lesz Fazekas-Zur Krisztináéval. Az olimpiai bajnok az indulatok miatt kihagyhatja a májusi szegedi világkupát – szóvivője, Farkas Dávid mondta el mindezt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában.

“Natasa az elmúlt négy hónap túlnyomó részét édesanyjánál Bácskapalánkán töltötte, illetve sokat időzött Belgrádban is. Győrben letelepedni szándékozik, a város részévé szeretne válni, állandó lakos lesz. Szegedi ingatlanjai még megvannak, további sorsukról még nem mondható konkrétum” – jelezte Farkas Dávid.

“Hogy kihagyná a májusi szegedi világkupát az ottani közönség indulatai miatt? Nem dőlt el a kérdés, de logikus volna ez a döntés, viszont ez az év legfontosabb versenye. Vannak indokok, amelyek a kihagyás mellett szólnak” – vázolta a visszatérés időzítését Farkas.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik