Sport

Kovácsnak csak az úszás ment

Az öttusázók világkupa-sorozatának második állomásán, Rio de Janeiróban. a Volán-Fehérvár versenyzője Kovács Sarolta a tízedik helyen végzett.

A vártnál gyengébben szerepelt Kovács Sarolta a Világkupa döntőjében, és már lényegében az első szám előrevetítette ezt. Mindössze a 22. helyen végzett a számban, összesen 16 asszót nyert meg, ezzel 784 pontot gyűjtött. Az uszodában úgy tűnt átjutott a holtponton, 2:10.27-es idővel második lett a francia Elodie Clouvel mögött, ezzel az idővel 1240 pontot ért el, melynek köszönhetően feljött az összetettben a 10. helyre kúszott fel. A lovardában 13.-ként zárt, három verőhiba után 1060 ponttal. A záró, kombinált számban a középmezőny első felében (15.) fejezte be a megmérettetést, ez, pedig összetettben a 10. helyre volt elegendő.

A versenyt az amerikai Margaux Isaksen nyerte a litván Laura Asadauskaite, és a magyar Földházi Zsófia előtt. Gyenesei Leila a 7., míg Cseh Krisztina a 20. lett.

Magyar idő szerint szombaton kora délután a férfiak döntőjét rendezik, amelyben a fehérvári Demeter Bencére is komoly feladat vár Tibolya Péter, Kasza Róbert, és Marosi Ádám mellett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik