Sport

Nem tud kikapni a Győr: győzelem Podgoricában

jovanka radicevic (jovanka radicevic)
jovanka radicevic (jovanka radicevic)

A női kézilabda Bajnokok Ligájában továbbra is százszázalékos a Győr, a második csoportkör utolsó előtti mérkőzésén is győzni tudott, Podgoricában.

Hazai pályán tíz gólal nyertek Görbicz Anitáék a montenegrói BL-címvédő ellen, az idegenbeli meccsen viszont nehéz és fordulatos mérkőzést játszottak vasárnap este.

Nagyon jól indultak a győriek, nem is hagytak esélyt a hazaiaknak akciógólok szerzésére, 6-2-re vezetett a magyar csapat. A félidő végén aztán kiengedtek Görbiczék, és Ambros Martín időkérése sem használt.

Milena Knezevic vezetésével feltámadtak a hazaiak, és a szünet előtt mínusz egyre jöttek fel. A második játékrész is Görbicz-góllal indult, csakúgy, mint az első. Később ugyan Löke ismét felpörgött, Andjela Bulatovic lerohanását követően már 16-16 állt az eredményjelzőn.

Feszültnek tűntek a győriek, különösen edzőjük, aki sárga lapot kapott az egyik reklamálását. Cvijic hatodik gólja után már kettővel a Podgorica ment, de gyorsan fordítottak a győriek. Görbicz lett a legeredményesebb magyar, 7 góljával.

A végén Amorimot kiállították harmadik kétpercével, a győriek sorozatban tizenegyedik megnyert Bajnokok Ligája-meccsükkel rekordot döntöttek.

Eredmény – női kézilabda Bajnokok Ligája:

Buducnost Podgorica – Győri Audi ETO 21-22 (12-13)

Az állás:

1. Győr 10 pont
2. Larvik 6 pont
3. Podgorica 3 pont
4. Randers 1 pont

Ajánlott videó

Olvasói sztorik