Sport

Végleg tisztázódott olimpiai bajnokunk

pars krisztián (pars krisztián, )
pars krisztián (pars krisztián, )

Az ügyészség lezárta a könnyű testi sértés magánvádas indítványt Pars Krisztián ellen.

Pars Krisztián, aki a londoni olimpián a magyar csapat 4. aranyérmét szállította a szokottnál is nyugodtabban, 78,32 méteres dobással nyerte meg a téli országos kalapácsvető bajnokságot szombaton. A lelki nyugalma helyreállt, hiszen az elmúlt héten megnyerte azt a pert, amit ellene indított egy szombathelyi postás.

Olimpiai bajnokunkat közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt hallgatták ki még tavaly szeptemberben, miután szerinte ugyan csak szóváltásba keveredett a postással, de az azt állította, tettlegességre is sor került, Pars megverte őt és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Blikk ma dr. Popgyákunik Péterre, Pars Krisztián ügyvédjére hivatkozva azt írja, hogy az ügyészség már korábban, tavaly novemberben megszüntette az eljárást, mert nem látta bizonyítottnak a garázdaság vétségét, míg a könnyű testi sértés magánvádas indítványa most azért zárult le, mert a feljelentő nem jelent meg a tárgyaláson.

Ilyen esetben a büntetőeljárási törvény alapján úgy kell tekinteni, a feljelentő elállt a vádtól, ezért a bíróság ejti azt. A döntés a napokban emelkedett jogerőre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik