Sport

Jókor jött a gól

A Dornbirn elleni találkozón Kovács Csaba egyenlítő találata adta meg a lökést a SAPA Fehérvár AV 19 csapatának, mely később kiharcolta a győzelmet.

Az eddigi 43 fordulóban 19 pontot gyűjtött, hat gólt ért el, és tizenhárom gólpasszt adott a válogatott szélső, ám ez a gól a későbbiekben még nagyon sokat érhet. Most ugyanis a nyolcadik, kedvezményezett pozícióban várhatja a Volán a bajnokság középszakaszát, igaz hátravan még vasárnap Klagenfurtban egy meccs az alapszakaszból. Más lapra tartozik, hogy oda nem nyerni jártak eddig a kék-fehérek…

– Ebben a ligában nehéz kötelező győzelmekről beszélni, főleg az utóbbi időben mutatott formánkat figyelembe véve.  Az viszont kimondottan jó lökést adhat, hogy nulla kettőről sikerült felállnunk, mert ez megmutatta, hogy képesek vagyunk küzdeni, s ez egyaránt jót tett a csapatnak és a közönségnek. A mi helyzetünkben csak arra koncentrálhatunk, hogy haladjunk előre, bár nehéz függetleníteni magunkat az elmúlt időszak történéseitől. Hogy két játékostól is megvált a klub, nyilván kellemetlen dolog, hiszen egy csapat vagyunk, egymásért is küzdünk, de ez benne van a profi sportban. Nekünk mennünk kell tovább, minél jobb formában kell megkezdenünk szereplésünket a folytatásban, a hatos körben és ott a lehető legjobb eredménnyel kell kirukkolnunk. nincs más választásunk. – nyilatkozta Kovács Csaba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik