Sport

Elégedettek voltak a felek

Tavasszal kötött szerződést a Fehérvár KC Pål Oldrup Jensennel. A felek akkor arról állapodtak meg, hogy hosszabb távra terveznek, most ennek folytatásáról döntöttek.

Lehet azt is mondani, hogyha a Bayer München szerdán bejelenthette Pep Guardiola szerződetetését, akkor a Fehérvár KC-nak is lépnie kellett…

Az első lépésben egy évre kötelezte el magát Jensen, és a tapasztalatok alapján döntöttek közösen a klubbal a folytatásról. A norvég szakember meghosszabbítja szerződését, és a következő évadokban – 2013/14-től 2015/16-ig – is ő tölti be az FKC vezetőedzői pozícióját!

–  Az idény kezdete előtt új irány mellett döntöttünk: az volt az elképzelésünk, megpróbáljuk ötvözni a világszinten vezető szerepet betöltő norvég és a szintén a világ élvonalába tartozó magyar kézilabda értékeit. Az elmúlt félév tapasztalataival nagyon elégedettek vagyunk, ezért nagy örömünkre szolgál, hogy Pål folytatja a nálunk megkezdett munkáját. Nehéz időszakon jutottunk túl az ősszel, mely alatt Pål nagy segítségünkre volt, amiért külön köszönetet illeti őt. Személyében nemcsak egy felkészült szakembert, hanem egy nagyon szimpatikus munkatársat is megismerhettünk. – nyilatkozta Balássi Imre, a Fehérvár KC csapatát üzemeltető Köfém Sport Club elnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik