Sport

Valami mocorog Los Angelesben

Los Angeles Lakers (los angeles lakers, )
Los Angeles Lakers (los angeles lakers, )

A Lakers kosárlabdacsapata Kobe Bryant és Dwight Howard vezérletével átgázolt a Milwaukee Bucks-on az NBA-ben.

Még le sem ütötték a labdát a 2012-13-as idényben, amikor a nyáron Steve Nashért és Dwight Howardért is cserélő Lakerst minden idők egyik legjobb csapatának kiáltották ki. Ehhez képest már az óévben edzőváltás volt a patinás együttesnél, illetve Mike D’Antoni regnálása alatt sem a kívánt eredményeket hozza a Los Angeles-i gárda.

Épp ezért kell a szurkolóknak minden apró részsiker után örülni, mint ahogy tehették azt pár napja Cleveland Cavaliers ellen, illetve most a Milwaukee Bucks ellen. Ezúttal is működött a Lakers támadógépezete, Kobe Bryant mellé ráadásul most fel tudott nőni Dwight Howard is, 31-31 pontjukkal egyértelműen a hazaiak húzóemberei voltak. A kisebb vállsérüléssel játszó center ráadásul a palánok alatt is elemében volt, összegyűjtött 16 lepattanót és kiosztott négy blokkot is.

A Lakers így egymás után két mérkőzést nyert meg és elkezdheti a felzárkózást a rájátszásért folytatott küzdelemben. Nem lesz egy egyszerű menet.

A város másik büszkesége, a Clippers is nyerni tudott magyar idő szerint szerda hajnalban, a másik Los Angeles-i csapat a Houston Rockets vendégeként diadalmaskodott egy pontgazdag mérkőzésen. A vendégeknél pályára lépett Grant Hill is, aki karrierje 1000. meccsét játszotta le, az aktív játékosok közül ez neki sikerült húszadikként.

Eredmények – NBA, alapszakasz
Philadelphia 76ers–New Orleans Hornets 99–111
Charlotte Bobcats–Indiana Pacers 76–103
Brooklyn Nets–Toronto Raptors 113–106
Houston Rockets–Los Angeles Clippers 109–117
Denver Nuggets–Portland Trail Blazers 115–111
Los Angeles Lakers–Milwaukee Bucks 104–88

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik