Sport

Szegeden rendezik az egyetemi fallabda ob-t

A Szegedi Tudományegyetem látja vendégül idén Magyarország legjobb egyetemista és főiskolás fallabdásait. A versenyt február 2-án rendezik.

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából az SZTE Sportközpont és a Kenyérgyári úti Squash Club Szabadidőközpont rendezi meg 2013-ban a Squash Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Egyéni és Csapatbajnokságot.

A február 2-i viadalon női és férfi egyéni számban, valamint csapatküzdelemben – egy intézményből egy nő, illetve két férfi – mérhetik össze erejüket a sportolók. Egy egyetem vagy főiskola több együttessel is jelentkezhet, az elért egyéni helyezések pontszámainak összege határozza meg a csapatverseny végeredményét. Svájci rendszerben minden helyet kijátszanak, európai számolással – 11-ig minden labdamenet pontot ér -, 3 nyert szettig. A győztesek és a helyezettek érem- és kupadíjazásban részesülnek.

A bajnokságra a MEFSáltalános versenykiírásának megfelelő hallgatók nyújthatnak be nevezést január 28. (hétfő) 22.00 óráig e-mailben. A regisztrációs díj a MEFS előírása szerint 500 Ft/fő, illetve a helyszínen 1000 Ft/fő. A verseny védnökei Szabó Gábor, az SZTE rektora és Kiss Ádám, a MEFS elnöke.

A szervezők szeretettel várják az indulni szándékozó hallgatók jelentkezését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik