Sport

Dimitar Danchev ugrott a PCA főversenyének élére

Egyre közelebb járunk a győztes megszületéséhez a PokerStars Caribbean Adventure főversenyén. Az élre a bolgár zsugás, Dimitar Danchev ugrott, nagy előnnyel vezeti a megmaradt 21 fős mezőnyt – írja a Poker.hu.

59 játékos tért vissza a PCA tízezer dolláros Main Eventjének negyedik napjára. Az élen az amerikai Patrick Kelly állt, de számos ismert nemzetközi profi volt még a mezőnyben. Többségük azonban búcsúzni kényszerült, többek közt kiesett Jake Cody, Greg Mueller, Eugene Katchalov, Joe Serock, sőt Kelly sem jutott tovább, a teljes stackjét átblöffölte Dimitar Danchevnek.

Az ominózus partiban Danchev emelt, Kelly visszaemelt, mire Danchev újra visszaemelt, ami nem tántorította el Kellyt, és megadott. A flopra Q-T-7 lapok érkeztek, Danchev támadott, mire Kelly az összes zsetonját középre tolva allin ment.

Ez olyannyira meglepte Danchevet, hogy több percig töprengett, végül mégis a megadás mellett döntött. Két királlyal callolt, Kellynél mindössze 7-6, tehát alsó egy pár volt, amivel megpróbálta kiblöffölni ellenfelét. Ez nem igazán jött össze, és a turnre, valamint riverre érkező két kettes sem segített rajta.

Danchev ezzel hatalmas chipleaderré vált, 21 főnél így neki van a legtöbb esélye megszerezni az 1859 000 dollárt érő bajnoki címet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik